Gå tilbake til nettstedet

Zazen hos Sentrum Yoga

Det er med stor glede og takknemlighet vi nå har inngått et samarbeid med Sentrum Yoga ned i Haugesund Sentrum. Trude Meling og Lindy Susanne er stiftere og innehavere av Sentrum Yoga som startet opp i fjor høst, men allerede har de gjort seg bemerket og har en variert og omfattende praksis å tilby mennesker på Haugalandet. Vi kan bare takke for dette valget som er tatt om å etablere og dedikere seg til dette stedet for å fasilitere, undervise og veilede i denne verdifulle praksisen i Yoga. Et valg om å hjelpe andre mennesker i sine liv og sine hverdager gjennom denne praksisen, og med seg på laget har de også fått andre med samme sinnelag, blant annet Kari Waka, Sissel Mannsåker og Ine Meling. Sentrum Yoga er en stor berikelse for hele byen, og vi i Haugesund ZEN Senter er takknemlig for å kunne få lov til å ha fast meditasjon hver torsdag klokken 20, i tillegg til zazenkai hver tirsdag på Hemmingstad kultursenter. Abonnenter i Sentrum Yoga vil også ha anledning til å være med oss på zazenkai (fellesmeditasjon) hver tirsdag, og alle registrerte medlemmer hos oss kan være med på zazentime ned hos Sentrum Yoga. Mer informason om Sentrum Yoga finner du på www.sentrum-yoga.no.

Måtte dette samarbeidet bære mye frukt for Sentrum Yoga og Haugesund Zen Senter, men først og fremst for alle som dedikerer seg til praksisen i ZEN og i Yoga.

broken image

Vi gjennomførte vår første innføring i ZEN nede i sentrum Yoga sine lokaler, og det ble en fullbooket innføring. Ser frem til neste innføring, og til fast zazen torsdager kl 20.

Kåei

 

PS: Hvis du vil få oppdateringer på fra denne nyhetsbloggen på våre hjemmesider, skriv inn eposten din under, og aktuelle nyheter og andre innlegg relatert til senteret vil bli sendt direkte til deg.