Gå tilbake til nettstedet

ZEN RETREAT på villa granli

 

I år vil vår august retreat bli avholdt på nydelige Villa Granli i Tysvær. Villa Granli eies og drives av våre kjære sangha venner Jon og Henriette, og er en del av deres vakre hjem.

Begge hadde en drøm om å bo i og drive et landlig sted for spirituell og meditativ praksis, og for 2 år tok de et stort steg og kjøpte den vakkert beliggende Villa Granli i Tysvær.

Villa Granli har vært et sted som har tilbydt selskapslokale til forskjellige anledninger som konfirmasjon og bryllup, men vil nå hovedsaklig være et sted for spirituell og meditativ praksis.

Vi i Sanghaen har også lenge ønsket å ha våre retreats, sessions og andre aktivter på et sted som er litt mer landlig og tilbaketrukket enn i byen hvor vi har vært til nå.

Vi er enormt takknemlig for disse to varme og medfølende menneskene, som med stor kraft og stort "bodhisattva-hjerte", nå er i prosessen med å omstille og realisere dette stedet for meditativ og spirituell praksis. Vi gleder oss veldig til å kunne holde vår retreat her om noen uker i denne vakre låven og i denne vakre eiendommen.

Kåei

Fra låven på Villa Granli

Villa Granli

Hvis du ønsker å få i din epost hva vi legger ut i vår lille blog kan du skrive inn eposten din under og klikke "subscribe", og fra og med neste publisering, får du et varsel sendt på epost.

 

Alle innlegg
×

Nesten ferdig...

Vi har nettopp sendt deg en e-post. Klikk på lenken i e-posten for å bekrefte abonnementet!

OK