Gå tilbake til nettstedet

Såzen osho kommer til haugesund zen senter

Såzen Osho kommer til oss for å lede retreaten i august lørdag og søndag

· Aktiviteter

Såzen Osho kommer til oss for å lede ZEN Retreaten i august lørdagen og søndagen. Såzen Osho er leder av Den norske Sotozen Buddhistorden, og han har helt siden Haugesund ZEN senteres oppstart hjulpet, undervist og veiledet i stort sett alle retreater vi har hatt. Han har vært og er en stor støtte og hjelp for Haugesund ZEN senter, og vi er veldig takknemlige for at han igjen har takket ja til å komme å lede retreaten i august.

Som fersk verdensmester i Stokkekamp reiste Såzen til Japan for å finne en sverdmester å trene under, og hadde planlagt å være noen måneder der. Under sin reise i Japan møtte han også en ZEN mester, og for å gjøre historien kort så endte det opp med at denne "reisen" tok 13 år før han med barbert hode og munkeklær returnerte til Kristiansand etter mange år i kloster og utdanning som buddhistprest.

Med stort ønske om å etablere Sotozen i Norge, gikk Såzen igang med stor iver og kraft med sitt kall og nå 20 år etter leder Såzen Den norske Sotozen buddhistorden som har hovedsete i Bugakuji ZEN tempel i Kristiansand, og med en voksende medlemsskare over hele norge. Vi gleder oss til ZEN retreat med Såzen Osho.

Hjertelig velkommen !

Reportasje fra Japansk TV om Såzen, ZEN buddhistpresten fra Norge

 

Alle innlegg
×

Nesten ferdig...

Vi har nettopp sendt deg en e-post. Klikk på lenken i e-posten for å bekrefte abonnementet!

OK